ENQUESTA-DIAGNÒSTIC MARCA TURÍSTICA PLA DE MALLORCA

27-Abril-2023

En el marc del seu Pla de Sostenibilitat Turística, la MANCOMUNITAT del PLA DE MALLORCA està desenvolupant una estratègia de creació, posicionament i enfortiment de la identitat del Pla com a destí a través d'una nova marca turística. 

L'objectiu d'aquesta estratègia de la marca serà ressaltar els recursos i atributs de la comarca, el nostre patrimoni tangible i intangible, per a transmetre l'essència del PLA als mercats i públics objectiu als quals desitgem dirigir-nos i seduir amb accions de promoció i màrqueting, induint connexions emocionals a través d'un relat turístic que sigui fidel a la nostra identitat, autenticitat i valors que siguin promesa d'experiències úniques per a aquells que desitgin visitar-nos. Una marca amb propòsit de compromís per la sostenibilitat.

Atès que entenem que la creació d'una marca turística ha de ser un procés de construcció col·lectiva, hem dissenyat aquesta enquesta oberta a la participació de les persones o entitats involucrats en el desenvolupament del destí i al conjunt de la comunitat amfitriona per a poder comptar amb l'opinió, percepció i propostes de tothom.