LA CAMPANYA "NO HI HA ESPAI PER AL MASCLISME" ES DIRIGEIX A BARS, RESTAURANTS I A L'OCI NOCTURN

23-Febrero-2023
Algaida se suma novament a la campanya "No hi ha espai per al masclisme" que en aquesta ocasió posa el focus en el sector de la restauració, bars i espais oci nocturn i ho fa de la mà de Fundació IRES i la Mancomunitat en unes accions finançades pel Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.
 
L'objectiu és "continuar amb la sensibilització, la implicació de la nostra societat i fomentar la resposta col·lectiva davant les violències masclistes quan aquestes es produeixen".
 
A Algaida aquesta iniciativa pot arribar a uns 30 comerços de restauració i oci.
Aquests establiments rebran una carta mitjançant la qual se'ls convida a sumar-se a la campanya. Seguidament, els interessats podran rebre una formació específica per combatre la Violència Masclista.
 
Finalment, rebran un distintiu on es llegeix el nom de la campanya i un codi QR amb accés directe a una guia informativa de recursos i fluxos d’actuació davant les violències masclistes.
 
La iniciativa fou presentada per la tècnica d'Igualtat de la Mancomunitat Pla, Iolanda Cirer; Raquel Herrezuelo representant de la Fundació IRES; Elvira Salom, AODL Algaida i les regidores Margalida Puigserver i Margalida Fullana.