Algaida va inaugurar el nou passeig del cementiri

15-January-2024

El passat dissabte, 13 de gener es va inaugurar el nou passeig del cementiri. Un projecte iniciat en la legislatura anterior mitjançant una subvenció del Pla d’obres i serveis del Consell Insular de Mallorca.

El dissabte matí va quedar inaugurat el passeig del cementiri. Aquest projecte consisteix en una millora d’accessibilitat i seguretat pels veïnats i veïnades del poble d’Algaida. La inversió ha estat d’un total de 380.000 €. A l’acte hi va assistir la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, el director insular de Desenvolupament Local, Juan Antonio Esteban i tot el consistori municipal de l’Ajuntament d’Algaida.

La regidora d’educació, salut, cooperació, serveis socials i igualtat de l’Ajuntament d’Algaida, Jerònia Miralles, va iniciar l’acte dient que: “Des de l’Ajuntament d’Algaida hem dut a terme aquesta iniciativa per a millorar l’accessibilitat a les instal·lacions del cementiri municipal i fer un espai més segur per a tots i totes. També s’ha tingut en compte a les persones que acudeixen en cotxe, facilitant una nova zona d’estacionament”.

Tot seguit, la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate va declarar que: “El Consell de Mallorca està molt orgullós de veure que s’aprofiten de forma tan eficient les inversions que es donen als municipis de Mallorca. Des del Consell donarem suport als pobles amb una ajuda tècnica i administrativa per a seguir amb aquestes millores.”

Finalment, la batlessa d’Algaida, Margalida Fullana va manifestar que: “El més important és crear un ambient i accés més acollidor per poder venir a recordar els nostres estimats difunts. Vull agrair a en Mateu Ballester “Mora” la cessió d’una part de la seva finca que va fer possible aquesta obra. També donar les gràcies als veïnats i veïnades de la zona la seva paciència i disculpar les molèsties.”