LA BLICLIOTECA D'ALGAIDA INCORPORA 158 NOUS TÍTOLS GRÀCIES A UNA AJUDA DE FONS EUROPEUS

16-November-2022

La Biblioteca Municipal d’Algaida incorporarà 158 nous títols gràcies a la subvenció per a dotar de llibres les biblioteques públiques amb fons europeus.

Amb la finalitat d’incentivar la compra de llibres per a les biblioteques, el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca va publicar una línia de subvencions amb Fons Europeus NextGenerationEU.

El municipi d’Algaida ha comptat amb una ajuda econòmica de 2.051 €, amb els quals ha adquirit 158 títols amb un 50% en espanyol, un 40% en català i un 10% en anglès, tal com estipulava la convocatòria.

A més a més, dins d’aquests percentatges s’han incorporat tota una sèrie de títols de Lectura Fàcil i de lletra grossa, i s’han repartir els llibres dirigits a infants, joves i adults.


Ben aviat, tot d’una que s’acabin de registrar i processar els volums, els llibres estaran a disposició de tots els usuaris.

Aquesta adquisició de fons bibliogràfic ha estat possible gràcies al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència amb la finançament de la Unió Europea a través del programa NextGenerationUE.